Нова локація у США
19.07.2022

Нова локація у США

Нова локація у США А ось і приємні новини для наших клієнтів!

Хмарні сервери в США

У вкрай нестабільний час в Україні ми вирішили запропонувати найбільш надійний варіант розміщення ваших проектів в Інтернеті. Для цього ми відкриваємо нову локацію у США, штат Флорида.

Що нового?

Обчислювальна потужність

На цей раз ми використовували сервери Dell, процесори та об'єм пам'яті на кожен вузол залишився тим самим.

Сховище

Завдяки новому сховищу HPE MSA 2060 та новому способу його підключення до серверів, швидкість диску зросла більш ніж удвічі!

Мережа

Крім нових високотехнологічних комутаторів HPE, ми представляємо і нову можливість, завдяки якій ви можете об'єднувати у VLAN сервери з різних локацій. Це відкриває нові перспективи розвитку ваших проектів!

Надійність та безпека

Сервери в новій локації мають усі можливості, що і в Україні. У тому числі високо-доступний кластер (High Availability) та безкоштовне щотижневе резервне копіювання. Крім того, дублюються також допоміжні сервіси, необхідні для функціонування всієї нашої інфраструктури.

Приємний бонус

На честь запуску першим 100 бажаючим ми надаємо знижку у розмірі 30% на замовлення віртуальних серверів у новій локації. Для цього використовуйте промо-код WELCOME-TO-US. Поспішайте, термін дії обмежений до 15 серпня 2022 року.

Зміст