Нова локація у Нідерландах
11.04.2023

Нова локація у Нідерландах

Нова локація у Нідерландах Починаючи з сьогоднішнього дня, на нашому сайті доступна нова локація в Амстердамі

Чому нідерланди?

А чи знаєте Ви, що окрім красивих краєвидів з млинами, каналів та велосипедів у Нідерландах знаходиться понад третина всіх дата центрів Європи? Супер лояльне законодавство, сотні провайдерів, що надають доступ до просто неймовірної ширини каналів передачі даних. Зелена енергетика, затримка менше 50-ти мілісекунд майже до будь-якої точки Європи. І це лише мала частина тих переваг, за якими йдуть сюди стартапи, техно гіганти і всі, хто хоч трохи вважає себе причетним до IT технологій.

У рамках нашої нової концепції «багато локацій – єдина ціна» ми також не могли обділити своїх клієнтів можливістю замовити сервер у самому серці інтернету – Нідерландах. Тому, вже зараз на нашому сайті доступна нова локація.

Що доступно?

Як і в усіх інших точках нашої присутності на карті світу, тут розгорнуто наше найсучасніше обладнання, включаючи дискове сховище останнього покоління на промислових накопичувачах SSD. З першого дня запуску локації доступні всі наші послуги без будь-яких обмежень.

Кому підходить?

Дана локація підійде для надійного розміщення ваших проектів, націлених як на європейського користувача, так і на українського. Завдяки еталонній якості Інтернет-з'єднання, ваші клієнти або співробітники навіть не помітять, що сайт або термінальний сервер знаходяться за тисячі кілометрів від них.

Ми будемо раді як Вашим новим замовленням, так і можливості перенести сюди існуючі сервери з інших наших локацій. Та як і завжди наша технічна підтримка готова відповісти на будь-які ваші питання 24 на 7.

Щиро ваша, команда XServer

 

 

 

 

 

 

...І як же без приємного бонусу ;-)

На честь запуску першим 100 бажаючим ми надаємо знижку у розмірі 30% на замовлення віртуальних серверів у новій локації. Для цього використовуйте промо-код WELCOME-TO-NL. Поспішайте, термін дії обмежений до 1 травня 2023 року.

Зміст