Оновлення локації у Болгарії
11.09.2022

Оновлення локації у Болгарії

Оновлення локації у Болгарії Насправді це не оновлення, а зовсім нова локація, просто у звичному для вас місці.

Ситуація в Україні все більше змушує власників бізнесів та системних адміністраторів шукати новий безпечний будинок для своїх проектів. У світлі цього наш по суті резервний майданчик у Болгарії отримав нове життя. Маючи чудову зв'язність з Україною (затримки мережі настільки малі, що клієнти навіть не помічають, що проект чи віддалений робочий стіл знаходиться не в Україні) вона стала ідеальним запасним аеродромом. Але до сьогодні віртуальні сервери в Болгарії страждали на низку обмежень через неповний комплект обладнання, яке, до того ж, вже досить сильно застаріло.

Що змінилося?

Обладнання

Вузли кластера

Нові вузли кластера складаються із серверів Dell R640, випробуваних нами у США. Обчислювальна потужність тепер єдина за всіма локаціями завдяки процесорам Intel Xeon Gold, що працюють на частоті 3ГГц.

Сховище

Тепер і в Болгарії ми використовуємо загальне сховище HPE MSA 2050, яке розкриває значний потенціал щодо продуктивності та можливостей, про які нижче.

Мережа

Тут ми також використовуємо улюблені комутатори HPE на базі ОС Comware, що мають практично всі доступні на даний момент мережеві можливості. Але головне – це технології кластеризації та віртуалізації мережі, що дають подвійну надмірність та високу продуктивність.

Програмне забезпечення

Віртуалізація

Тепер і в Болгарії ми використовуємо останню версію віртуалізації інфраструктури VMware vSphere 7.

Засоби управління

Для відповідності всім іншим локаціям, ми впровадили новий розроблений нами високодоступний програмно-апаратний комплекс для управління робочими процесами та моніторингу "здоров'я" локації.

Що додалося?

High Availability

Тепер у Болгарії кластер має високу доступність, завдяки чому на порядки знижується час відновлення працездатності віртуальних серверів у разі несправності одного або кількох вузлів кластера.

Резервне копіювання

Довгоочікувана функція в даній локації доступна як і раніше безкоштовно. Резервне копіювання здійснюється автоматично щотижня, зберігаються останні 4 точки відновлення. А тепер ще доступне платне щоденне резервування!

Сховище HDD

Ще одна раніше недоступна опція тепер і в Болгарії! 

Віртуальні мережі (VLAN)

Особливість цієї функції полягає в тому, що ви можете об'єднати в єдину ізольовану локальну мережу віруальні сервери з будь-яких локацій!

Приємний бонус

За всім вищесказаним стоїть багато часу, праці та коштів, тому нам хочеться, щоб новими можливостями скористалося якнайбільше наших клієнтів. В рамках нашої "постійної рубрики" ми надаємо знижку у розмірі 30% на сервери в оновленій локації, використовуйте промо-код THE-NEW-BG, термін дії до 1 жовтня 2022 р.

Зміст