Top 10 VPN для ПК
08.06.2023

Top 10 VPN для ПК

Top 10 VPN для ПК Часто ми шукаємо найкращі сервіси VPN для обходу блокувань та відвідування заблокованих ресурсів. Багато хто взагалі асоціює список кращих ВПН сервісів тільки зі способом обходу блокувань. І така думка докорінно помилкова. Так, топ 10 VPN сервісів дійсно дозволять вам відвідувати заблоковані у вашій країні ресурси, але це лише побічний ефект використання VPN.

Що таке VPN

VPN (Virtual Personal Network — віртуальна приватна мережа) — це віртуальне з'єднання поверх інших з'єднаннь. «Віртуальне» означає, що воно генерується комп'ютером з вихідним трафіком і комп'ютером з вхідним трафіком. Іншими словами, трафік шифрується на сервері, у зашифрованому вигляді передається на ваш комп'ютер і там дешифрується. «Приватна» означає, що доступу до трафіку має лише обмежене коло осіб, від сторонніх він захищений шифруванням. Таким чином, топ VPN — надійний спосіб зберегти конфіденційність в інтернеті та приховати ваші дії від сторонніх очей. Саме з цього погляду необхідно розглядати рейтинг найкращих VPN сервісів.

Іншими словами для чого потрібний топ ВПН сервісів:

  • забезпечення конфіденційності в мережі;
  • захист ваших даних;
  • і в останню чергу вже обхід блокувань.

Насправді, найкращі сервіси VPN — це те, що потрібно кожному у сучасних реаліях.

Топ 10 Кращих VPN

Яка програма VPN краща? Вибрати найкращий варіант із топу VPN програм для ПК досить важко, тому що майже всі найкращі VPN програми забезпечують достатній рівень захисту даних.

Особистий VPN на віртуальному сервері — найкращий варіант і за швидкістю і за рівнем безпеки. Віртуальний сервер на нашому сервісі буде не дорожче варіанта, що входить у топ 10 VPN для ПК, при цьому дана віртуальна мережа буде належати тільки вам і тим, з ким ви захочете нею поділитися. Налаштування ВПН за протоколом OpenVPN займає небагато часу за інструкцією з Інтернету. При цьому ви отримуєте найкраще рішення зі швидкістю, обмеженою лише швидкістю вашого з'єднання, до того ж воно буде абсолютно конфіденційним, тому що ви можете налаштувати сервіс таким чином, що логи ваших відвідувань не будуть зберігатися навіть на сервері. OpenVPN — це протокол шифрування трафіку з відкритим вихідним кодом, клієнти OpenVPN існують для всіх платформ, легкі в налаштуванні та забезпечують рівень шифрування недоступний для злому сучасними технологіями. Переважна більшість платних сервісів VPN надає лише свій варіант реалізації зведеного протоколу OpenVPN на своїх серверах.

Однак зробимо невеликий огляд Топ 10 найкращих ВПН (VPN) сервісів:

  • VPN на власному сервері;
  • ExpressVPN — платний сервіс з гарною швидкістю з'єднання та чуйною техпідтримкою;
  • CyberGhost — сервіс, оптимізований для роботи з онлайн-кінотеатрами, зручна програма, високий рівень захисту;
  • Private Internet Access — зручний сервіс із функцією блокування реклами;
  • PrivateVPN — відносно недорогий варіант, але страждає пінг та швидкість через малу кількість серверів;
  • Private Internet Access — за запевненнями власників сервісу, має нульові логи, а це означає, що він найкраще оберігає приватність;
  • Surfshark — недорогий ВПН із відносно високою швидкістю;
  • VyprVPN — універсальний ВПН для Windows;
  • IPVanish — швидкий та зручний варіант, дозволені торенти;
  • Ivacy — дешевий та відносно швидкий ВПН;

VPN — це технологія, яку використовують багато хто, від корпорацій до домогосподарок. І хоча існує безліч сервісів VPN, найкращим завжди буде свій особистий VPN на віртуальному сервері. Для розгортання VPN досить мінімального тарифу оренди сервера, що за ціною можна порівняти з більшістю якісних VPN сервісів. При цьому ви можете надати доступ до вашого VPN всій своїй сім'ї, друзям або використовувати його для бізнесу.

Для отримання консультацій звертайтесь до менеджерів компанії XServer. Ми відповімо на всі ваші запитання та допоможемо підібрати найбільш оптимальний варіант оренди сервера.

Зміст