Новий сайт xserver.ua
28.02.2021

Новий сайт xserver.ua

Новий сайт xserver.ua Стабільність - це завжди добре. Щоб будь-яка система працювала стабільно, краще її не змінювати, але без змін не буває поліпшень. Тому дуже важливо знайти баланс між новими технологіями та перевіреними стабільнимі рішеннями.

Представляємо вам наш новий сайт, що базується на попередніх принципах, але є абсолютно новим.

Що нового?

Тарифні плани серверів

Ми проаналізували звернення потенційних клієнтів до відділу продажів та зрозуміли, що більшість задає однакові питання. Тому у списку тарифів ми тепер відображаємо короткі тезиси, що одразу відповідають на більшість питань. Крім того, ви бачите скільки зможете зекономити, якщо сплатите сервер на довготривалий термін. Також на головній сторінці всі тарифи відображаються разом без необхідності розгортання, як для віртуальних, так і для фізичних серверів.

Чому ми?

З головної сторінки ми прибрали безглузді лозунги про найнижчі ціни, найкраще обладнання та інше. Все одно їх ніхто не читає :) Замість цього ми демонструємо коротенькі відео-ролики, що відображають зручний інтерфейс нашої панелі керування сервером. Ми вважаємо, що саме це і відповідає на питання "Чому саме XServer?", адже особистий кабінет ми розробляємо самостійно та реалізуємо безліч функціоналу, корисного користувачам, тому ви ніде не знайдете нічого подібного.

Відгуки клієнтів

Це наш найменш улюблений розділ. Тому що здебільшого клієнти залишають негативні відгуки, а коли їх все влаштовує, сидять собі мовчки :) А ще існує така практика, коли хостери пишуть відгуки самі собі. Але ми придумали дуже цікаву ідею, коли у вигляді відгуків ми публікуємо цитати наших клієнт, які звертаються в підтримку та отримують швидку кваліфіковану допомогу, та не стримують себе в позитивних емоціях :)

Мобільна версія

Попередня генерація сайту xserver.ua розроблялася достатньо давно, коли мобільною версією більшість розробників нехтували, так само як і ми. Але час розставив все по місцях, і останні пару років мобільний трафік перевищив десктопний. Наш новий особистий кабінет, а потім і сайт xserver.cloud одразу підтримували мобільні пристрої, а тепер прийшов час сайту xserver.ua!

Географічний кластер

На даний час сайт працює на трьох вузлах, що розташовані в різних країнах. Тому навіть в разі аварійних ситуацій ви завжди зможете відкрити сайт та зв’язатися з нами. В майбутньому в залежності від того, де ви знаходитеся, сайт буде обслуговувати найближчий до вас вузол кластеру.

Що далі?

Оскільки новий вже у виробничому середовищі, тепер ми спрямуємо сили на інші цілі, що анонсували вам напередодні нового року. А саме оновлення кластеру віртуалізації та розробку особистого кабінету четвертої версії. Там буде набагато більше цікавого, мі впевнені що ви будете приємно здивовані тим, що ми поки що тримаємо в секреті ;)

Бонуси

Сподіваємось, наш новий сайт вам сподобається так само, як і нам самим. Тому на останок найцікавіше. До 1 квітня 2021 року ви отримаєте знижку 20% на замовлення будь-яких нових серверів, використовуйте промо-код WELCOME.

Дякуємо за увагу! З надією на довгострокову взаємовигідну співпрацю, ваш XServer!

Зміст