Новий Особистий Кабінет XServer Cloud
02.03.2019

Новий Особистий Кабінет XServer Cloud

Новий Особистий Кабінет XServer Cloud Нарешті це сталося! Розробка зайняла колосальну кількість часу - з урахуванням декількох тривалих перерв на розробку було витрачено понад 2-х років. Код був повністю написаний з нуля, використовуючи інші мови програмування і нові технології. Проте, структура і дизайн користувальницького інтерфейсу не зазнали досить серйозних змін, не враховуючи безліч дрібних доопрацювань.

Зустрічайте новий Особистий Кабінет XServer Cloud!

Серед глобальних змін - це багатомовність і адаптивність дизайну. Тепер інтерфейс не тільки шикарно виглядає, але і максимально зручний для використання на мобільних пристроях. Так як було покращено практично всі, то ми згадаємо тільки найбільш важливі аспекти.

Авторизація

На перший погляд форми входу, скидання пароля і реєстрації не змінилися. Однак є одне важливе нововведення - двох-факторна аутентифікація. Ця технологія дозволяє значно підвищити безпеку облікового запису, її можна включити в налаштуваннях. Крім того, реалізовано захист від підбору пароля.

Замовлення нових послуг

Цей покроковий майстер був спрощений до однієї сторінки, де новий сервер може бути відразу ж оплачений. Вибір платіжної системи тепер більш інтуїтивний. Після оплати ви відразу ж побачите сторінку установки ОС.

Встановлення ОС

Крім більш зручного вибору операційної системи, з'явилася можливість автоматичної установки додаткового ПЗ, список якого згодом буде розширено. Також можна вибрати основну IP-адресу, задати hostname і підняти всі додаткові IP-адреси на мережному інтерфейсі. Більш того, є зміна параметрів розмітки диска.

Керування сервером

Дизайн цієї сторінки був дуже ретельно продуманий ще в минулій версії, тому ми просто постаралися "не нашкодити". Тут не з'явилося нових елементів управління, але вся найбільш важлива інформація і найбільш часто використовувані кнопки з'являться в верхній частині сторінки. Було покращено відображення графіка завантаження каналу і змінений дизайн кнопок управління сервером.

Зміна конфігурації сервера

Процес зміни параметрів конфігурації став більш наочним, тексти з підказками надають більше важливої ​​інформації.

Оплата серверів

Найбільш важливою особливістю тут є можливість оплати на довільний термін кратно одному дню. Також є можливість оплатити одним платежем відразу кілька серверів. Бонусний баланс тепер відділений від основного. Будь-які рухи коштів фіксуються в історії платежів (повернення коштів, нарахування бонусів та інше).

Система підтримки

Був змінений дизайн сторінки запиту: тепер дані про запит завжди на виду, відображаються тільки найостанніші повідомлення (при необхідності можна завантажити всю історію). З'явилася можливість в один клік відключити сповіщення про нові повідомлення в запиті.

Налаштування

Це мабуть єдиний розділ Особистого Кабінету, який був трохи ускладнений. Але для того, щоб в ньому було як і раніше легко розібратися, він був розділений на вкладки:

  • Основні - назва цього розділу говорить сама за себе. Тепер тут також можна змінити мову інтерфейсу і часовий пояс.
  • Безпека - тут можна додати / змінити e-mail адреси, з'явилася можливість включити 2-факторну аутентифікацію.
  • Повідомлення - тут можна дуже гнучко налаштувати про які події і яким чином вас необхідно повідомляти, а також не змінюючи налаштувань тимчасово відключити всі повідомлення одним кліком. З нововведень - доступні Push-повідомлення в браузері.
  • Фінанси - тут можна глобально включити функцію автоподовження для всіх серверів, а також відзначити ті сервери, які не потрібно сплачувати автоматично. Крім того, можна задати термін автоматичної оплати (1 місяць або 1 день), політику автоподовження для нових замовлень, і нарешті пріоритет серверів, для яких включено автоматичне продовження.

Telegram-бот

Це щось зовсім нове як для нас, так і для клієнтів. Бот дозволяє використовувати обліковий запис Telegram для двох-факторної аутентифікації, підтвердження таких дій, як установка ОС і скасування серверів, а в майбутньому буде доступне і управління серверами.

І це ще не все...

Ми намагалися реалізувати якомога більше функціоналу перед релізом по ряду причин, але все ж встигнути все і вчасно не виявилося можливим. Тому, на жаль, зараз недоступно управління віртуальними серверами на старій платформі. В майбутньому також буде додано розширений інтерфейс для управління моніторингом IP-адрес, можливість використання власних ISO-образів для фізичних серверів і багато іншого.

А тепер найприємніше ;)

Разом з релізом абсолютно нового Особистого Кабінету XServer Cloud ми зробили кілька змін в умовах надання послуг. Все покращено виключно на користь клієнтів.

  • Знижено ціни на віртуальні сервери. Тепер мінімальна вартість становить $ 6.75 / міс, при цьому обсяг оперативної пам'яті становить 2Гб. Раніше така конфігурація коштувала б на 15% дорожче.
  • Збільшена максимально можлива знижка при замовленні серверів у великих кількостях. Якщо ви орендуєте 5 і більше серверів, то на наступні замовлення отримаєте знижку 5%. При наявності активних 10-ти серверів знижка на нові складе 10%, від 15-ти серверів знижка складе 15%.
  • Для наших постійних клієнтів, які користуються послугами понад рік, також збільшено розмір бонусів. При оплаті серверів, ви отримуєте певний відсоток від суми платежу, який буде зарахований на бонусний баланс. Бонусами надалі можна оплачувати будь-які наші послуги. Відсоток бонусу залежить від того, як довго клієнт користується нашими послугами. Щороку співпраці дає додатковий відсоток. Раніше максимальний розмір бонусу становив 3%, а зараз - 5%.
  • Відстрочка платежу тепер стала доступна на 7 днів, раніше було всього 5 днів.
  • При скасуванні сервера за несплату, є можливість відновити його протягом 3 днів. При цьому оплата не стягується за той період часу, коли сервер був відключений.
  • IP-адреси можна замовляти в непарній кількості. У цьому випадку одна IP-адреса буде видана без пари, інші попарно. Це зручно в разі, якщо вам необхідно, наприклад, 3 або 5 IP-адрес, таким чином не потрібно переплачувати за одну "зайву" IP-адресу.
Зміст