Компанії XServer 14 років!
02.06.2021

Компанії XServer 14 років!

Компанії XServer 14 років! Ми щасливі поділитися з вами радісною для нас подією - 3 червня 2021 року компанії XServer виповнюється 14 років! Дякуємо всім, хто нам довірився, і сподіваємося, що ви на 100% задоволені своїм вибором.

Попереду нас чекають цікаві події!

По-перше, це третє оновлення інфраструктури віртуалізації на найпродуктивніших на даний момент процесорах з використанням надшвидкого і надійного сховища класу High-End, продуктивністю в кілька сотень тисяч операцій вводу/виводу на секунду.

По-друге, четверте оновлення Особистого Кабінету. Кожна зміна мажорної версії має на увазі переписування всього коду з нуля. Завдяки цьому ми розгорнемо гнучку модульну архітектуру, яка підвищить як доступність, так і швидкодію всієї системи. Крім того, ми повністю переусвідомили дизайн і користувальницький досвід. Це буде наймасштабніше оновлення Особистого Кабінету, яке вас приємно здивує або навіть шокує :)

Тизеры

Щоб це було більше, ніж просто слова, ось кілька «спойлерів».

XServer Personal Cabinet v4 - ISO imagesXServer Personal Cabinet v4 - Mobile

XServer Personal Cabinet v4 - Servers

Знижки

Так, і ще один приємний факт. Знижка 50% відсотків на замовлення нових віртуальних серверів. Знижка поширюється на перший платіж, яким можна продовжити сервер від 1-го до 12-ти місяців. Промо-код XIVSERVER, діє до 13 червня 2021.

Зміст