З Новим Роком 2022!
31.12.2021

З Новим Роком 2022!

З Новим Роком 2022!

Підсумки року

За минулий рік ми непогано попрацювали! Ми запустили новий сайт xserver.ua, розширили діапазон IP-адрес двома новими підмережами, та – найголовніше – запустили новий потужний кластер віртуалізації на базі найновіших технологій HPE та VMware. Також ми додали нове вдвічі більш продуктивне сховище для SSD, розширили ємність сховища HDD та підвищили ліміти дискового простору для обох типів сховищ.

Обсяг інвестицій цього року перевищив, мабуть, усі попередні роки разом узяті, але ми плануємо розвиватися й надалі, адже головне джерело нашого натхнення — це ваші довіра та подяка.

Плани на майбутнє

Вже на перші тижні нового 2022 року у нас є плани з додавання як вузлів нового кластера, так і ще одного дискового сховища SSD. Надалі ми плануємо запуск нової додаткової послуги – щоденного резервного копіювання віртуальних серверів. При цьому щотижневі резервні копії, як і раніше, залишаються безкоштовними.

Крім того, в міру можливостей ми займаємося розробкою нової версії особистого кабінету, архітектура якого знаходиться в процесі повної переробки та передбачає модульний підхід до організації інтерфейсу користувача. В результаті система складатиметься з ядра, плагінів та віджетів, які в майбутньому зможуть розробляти навіть сторонні розробники.

З Новим Роком!

Та що ми все про роботу! Сьогодні напередодні Нового Року, чудова нагода провести час у теплому сімейному колі. Бажаємо вам, щоб у наступному році якнайбільше часу ви змогли проводити зі своїми близькими, а рутинна робота була максимально автоматизована! З Новим Роком!

Зміст